Geen producten (0)

"Mama, hoe lang nog..?"

Hij heeft geen zin in schoolwerk. Geen zin in dingen-moeten. Na 1 som is hij er wel weer klaar mee, dus ik moet hard mijn best doen om hem gemotiveerd te houden.

Op dagen als deze gebruiken wij onze Time Timer bijna continu. Met de Time Timer geef ik aan hoe lang hij nog moet rekenen. Hoe lang het nog duurt voordat hij een snoepje mag. Wanneer het tijd is om te wisselen van schermpjes.
De combinatie van ons dagprogramma en de Time Timer geeft ons rust en houvast.

Hij heeft voortdurend mijn hulp nodig, anders komt er van schoolwerk maar weinig terecht. Door de Time Timer heeft hij mij een heel klein beetje minder nodig en help ik hem dus met kleine stapjes richting zelfstandigheid!

 

.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.